Evet saat 2 oldu ben çalışmayı bırakıyorum
Bugün 8 saat çalıştım çok mola vermek zorunda kaldım daha iyi olabilirdi ama sanırım yoruldugum için böyle geliyor ne yapsam eksik hissedicem bu saatten sonra o yüzden mantıklı çalışmak zorundayım iyi bir matematik ve fen kısmına hakim olmak..
Neyse neler yaptığımı yazayım:
4 saat fizik sürdü momentum tekrarı yaptım 2.soru bankasına geçmistim 5 test çözdüm
2 AYT fizik denemesi (b. Sarmal/ esş) yaptım 2 sinde de 6 sar yanlış yapmak üzdü biraz esş de normal de bilgi Sarmal da niye böyle oldu anlamadım neyse nihat bilginden modern fiziği taramistim bi 50 soru işaretlenmiştim onları tekrar ettim.
Orijinalden 4 test trigo çözdüm ki baya vaktimi aliyor orijinalin sorular oldukça kaliteli Karekok çözmek çok kısa sürüyordu 🙂 ama Karekokude baya bi sevmiştim.
Ucgenler tekrarımı bitirdim msu den önce komple tekrar yapmak istiyorum yoksa hafizamdan silinmiş bi geoyla sınava girmek istemiyorum geçen yılki gibi
Bu arada okuyan çıkar mı bilmiyorum ama Ucgenler için Mert hocanın efisinado testlerini mi çözdüm yoksa endemik yeni tarz Geo var elimde ondan mi tarasam tüm geoyu fikir verirseniz sevinirim.
Yarın kahvaltıya davetliyım gitmesem iyi ama yemekleri kaciramam 9 da kalkıp 1.5 saat fen sosyal denemesi ve ogm den tyt fizik tekrarı düşünüyorum ama belli olmaz istanbulda kar fena offf uyku sersemligi ile saçmalamaya başladım iyi geceler dünya ben kaçar.