esmagl Disiplinli ders çalışmak ve birbirimize destek olmak günlük çalışma planı paylaşmak,çözemediğin soruları beraber çözmeye çalışırız.Dertleşip sohbet ederiz.
EfeMustafa esmagl merhaba esma bende calısma arkadası arıyorum ama zoom üzerinden senın ıcın sıkıntı olusturmazsa 4 yada 5 kısı olalım grupca calısalım derss
Eminn Merhabalar Esma bende yks 2023 hazırlanıyorum evde tek başıma hazırlandığım için zaman zaman nasıl ilerliyeceğimi bilmiyorum fikir alış verişi yapacak bir arkadaş arıyorum eğer ilgilenirsen çalışma arkadaşı olabilir miyiz ?
Berry Merhabalar bende bu sene derece yapmak üzere çalışmaya başladım ve gerçekten sıkı çalışacak bi grup arıyorum umarım iyi bir grup olabiliriz
Magikbkeach Selam Adım İrem.2022’ de Yks girdim.Bu sene hedefimi gerçekleştirmek için mezuna kaldım.Beraber birbirimize destek çıkabileceğimiz çalışma arkadaşları arıyorum.
HaliseTtncu Magikbkeach aleykmslm güzelim bende ders arkadaşı aruiom insta hesabını ver hmm derslere başlayalım
Eminn Arkadaşlar bende çalışma arkadaşı arıyorum yardımlaşırız cozemedigimiz soruları beraber çözeriz birbirimizi motive ederiz