bugüne kadar hicbir zaman duzenli ve disiplinli caliskan bir öğrenci olmadim olamadim egitim hayatim boyunca her zaman dersi derste ogrenmeye çalıştım ve basardim da genel olarak 12. sınıfa kadar bu sekilde geldim 12. sinifin basinda hocalarimin tavsiyesi uzerine açık liseye gectim ve tek verim alabildigim dersi derste ogrenme metodum ortadan yok oldu zaten olmayan duzenim daha da mahvoldu su an gunluk calisma saatim bir bile degil tyt az cok var ama ayt sifir az önce 2022 ayt sinavini merak edip baktim nerdeyse tum sorulari bos birakiyordum fende matsa eh iste en yakin zaman bir ayt denemesi bulup girmeyi dusunuyorum her neyse bu bloga gelis amacım kendime bir seyleri yaptirmak icin sebep ariyordum belki gunluk veya haftalik yaptigim seyleri yazarsam buraya kendimi bir zorunluluk icerisinde hissederim ve yaparim bir şeyler 29/11/2022-01.15 umarim gecenin bi saati bana gelen aydinlanma uzun soluklu kalir gunluk bir saat bile olmayan calisma suremi arttirmak oncelikli hedefim tabiki verimli bir sekilde net hedeflerine sonrasında bakariz herkese iyi calismalar dilerim
NOT: bu yazilarimi okumak zorunda degilsiniz ben ilerde vay be bir seyler yapabilmisim elimden geleni yapmaya calismisim demek için yaziyorum