• YKS genel
  • makine işi disiplinle 6 ayda yks 2023 derece nasıl mı yapılır ?

tüm gelişmelerimi her gün buraya yazmaya çalışacağım. çok yüksek verimle çok yüksek saatler çalışabilen biriyim. okursanız belki ilham olur okumazsanız da zaten sizin için yazmıyorum 😀

güncel tyt netlerim ;
    mat 25 -30
    türkçe 30-35
    sosyal 5-10 (daha başlamadım)
    fizik 5-6
    kimya 6-7
    biyoloji 3-5

şu anda öyle bir konumdayım ki fırlatılmayı bekleyen sonuna kadar gerilmiş ok misali. çalışmaya tam anlamıyla başlayıp bu sınavı ciddiye almamla beraber tüm odağımı bu sınava yönelttiğim anda netlerim olağanüstü bir şekilde tavan yapacak. önümüzdeki süreçte ne kadar çalıştığımı ; süreleri ve soru sayıları ile birlikte güncel deneme netlerimi bir bir buraya yazmayı planlıyorum. yazma amacım; belki önümüzdeki sene bu forumu kullanacaklara bir ilham kaynağı olabilmek, ileride geçmişe dönüp bakmak istediğimde bu forum benim için bir günlük niteliği taşıması ve ya bu forumu şuan güncel olarak kullananlarla motivasyon paylaşmak... bu sistemin bize dayattığı bu sınavı parçalayacağız. full motivation lets goooo

bugün pazartesi gece 2.40 ve 2 den beri çalışıyorum deneme analizlerimi yaptım okula kadar uyumada çalışacağım maksat haftaya iyi başlayalım. şimdi organik kimya çalışıp ardından tyt kimya soru temizlerim .ilerleyen saatlerde ise paragraf problem rutinini tamamlayıp okulun yolunu tutarım artık.

5 gün sonra

felaket hasta oldum 4 gündür kitap açmadım . bu demek oluyor ki dönüşüm efsane olacak. 25 aralıkta tyt denemesi varmış. yapabileceğimin en iyisini yapacağım.

2 ay sonra
    7 gün sonra

msü ye bir buçuk ay gibi bir süre kaldı .tyt de iyi konumdayım kitaplar temizlendi yüzde 90 ı kadar ve denemelerle taçlandırılmayı bekliyor. bu nedenle bir buçuk ay gibi bir sürede tyt de şov yapabilirim ama şu tyt takıntımdan dolayı ayt ye full odağımı veremiyorum .konular yüzde 40-50 gibi bitmiş durumda .ayt ye bugünden itibaren ciddi yüklenmeye başlıcam .ve bir ayda konu bakımından ayt yi bitirmeyi hedefliyorum. günde 1 ayt mat,biyo,kimya,fizik vs. konu + tüm soru çözümleri gibi fantastik şeylere girişicem. mart başı gibide tyt genel denemeleri ve ayt branş denemeleri + kaynak tarama şeklinde ilerlerim. geometride de bulunduğum vakite göre çok eksik konum var ama halledilir. fazla düşünmeye gerek yok sadece çalışma kararlılık var. 4 aya yks yi parçalamak içinnnn

aynıyız beende senin gibi yapıcam aytye daha çok ağırlık vericem 2 aydan beri 40 netlerdeyim adam akıllı çalışmadım aq ama nasıl progrsam yapmam gerek karasızım