buraya kadar çok bıraktım yeniden başladım erteledim durdum o oldu şu oldu bu oldu derken 4 ay kaldı deli gibi istanbul isitiyorum çok isitiyorum gerçekten öyle böyle değil ama tabiki kendii içmde kurtulamadğım olumsuz düşünceler beni mahvediyor artık bu olumsuz düşüncelelri bırakıp full focus çalışmam lazım öncelikle davinci olmaya söz veriyorum köpek gibi söz veriyorum ne olursa olsun emeklerimin karşılığını almak için it gibi çalışmaya bugün itibariyle söz veriyorum sadece kendime hedefime odaklanıcam benden iyi yapmaları kötü yapmaları umrumda olmayacak yotubeda artık saedece dders için izlicem milletin neler çalıştığına balmayı bırskıyorum tüm pişmanlıkları geride bırakıyorum tyt denemsi her gün sınava kadar çözülecek branş denemleri akşam 1er tane atılacak köep gibi ayt çalışıcam bu şubat ayında eldeki kitapkları yicem bitecekler msüde derece yapmak istiyorum şuan 90 tyt 40 ayt gşbi netlerdeyim şubat ayını ve diğer ayları aşırı verimli geçirip ilk 100 e girip istanbula gitmek istiyorum istanbul benim olacaksın benim olman için çaılışcam ilk 100e giricem