Merhabalar yıl başında yurtdışında üniye gitme planım vardı ancak bir kaç sebepten dolayı biraz karmaşık hale geldi olay bu yüzden çalışmak istiyorum bi yandada yksye hedef sıralamam 30k güzel pc müh isteyen üniler için 15 yaşımdan beridir kod yazdığım için bu bölümü seçmek istiyorum temelim aslında şöyle 10 sınıf 92 ortalama ile geçmiştim aşırı dersleri dinlemiştim 9da eh peh çalışmıştım 11de baya derslerimi salmıştım ama matematik konularını baya hatırlıyorum 12nci sınıfta 2nci dönem konularını işlemedik o yönden baya kötüyüm ve limit konusunda iyiydim ancak geo biraz kötüydü mayısın başlarında biraz türkçe çözmeye başlamıştım 100 sayfa kadar çözdüm her gün 3 test olcak şekilde dil biglisi olan konuları 1 senede 30k yapmam mümkün mü tyt denemesine hiç girmedim ancak başarabilceğimi düşünüyorum dikkat bozukluğum yok veya her an gibi bir problemim zaman sorunumda yok sadece günlük yaşamda gene sosyalleşmek istiyorum... fazla arkadaşa sahip olan biriside değilim... konuyla ilgili görüşlerinizi yardımlarınızı bekliyorum ve yaz okullarına bakmaya başlıcağım sınavdan sonra tüm yorumlarınız benim için değerli teşekkürler 🙂