Selam herkese yeni 12. sınıf olmuş bir yks adayıyım.
Azimliyim ve yapana kadar bırakmayacağım.
Daha önce kayda değer bir başarım olduğunu düşünmüyorum simdi yaptığım çalışmalarla uçuşa geçeceğim plan programım her şeyim hazir ve kendi sınırlarımı zorlayacagim 50 60 net civarı gidip geliyorum tabi Türkçem 27 28 de ama 2 hafta her gün tyt turkce alan denemesi çözmemle beraber 31-32 civarına yükseldi genel denemeye nasıl etki edecek bilmiyorum şuan genel deneme çözmüyorum çünkü konularimin bitmesini istiyorum ama bugun cozmek istiyorum bir an önce bu bir aylık süre geçince ayt ile tyt yi beraber götürmek istiyorum gittiği yere kadar yaz sonuna kadar da netim 100 + olacak kendime inanıyorum güveniyorum 1 temmuz da 7.5 saat çalıştım bugün biraz aksaklık oldu ve saat 7 ben 3 saat anca çalışabildim 3 saat daha çalışabilirim ama yarın 10 saat hedef.
2 Temmuz pazar
matematik basamak kavramı ve bölme çalıştım az soru çözdüm iyi bir gün değildi akşam ise bir deneme çözdüm 60.75 geldi fen asla yapamadım. çalışmaya devam. 6 saat oldu. denemede çalıştığım konulardan bile eksiğimiz olduğunu farkettim o yüzden DEVAM