merhaba eren, AYT matematik için ben orta ve üstü olarak 345 ve bilgi sarmal öneriyorum. 345'in içinde gerçekten baya bir test oluyor. pekiştirmek ve çok soru çözmek açısından gayet iyi. belki biliyorsundur her konunun sonunda ÖSYM tipi ve orijinal sorular testleri oluyor. bu testlerde gerçekten çok kaliteli, sınav ayarında sorular oluyor. tabii fikrimce 345 bazen bu zorluğu abartarak çok uçuk sorular da yazabiliyor. bilgi sarmal da mutlaka çözmüşsündür. onun kalitesi de ayrıdır. ayrıca bilgi sarmalın bir özelliği de her konunun sonunda o konuya kadar olan bütüün konuları kapsayan soruların olduğu bir sarmal testin olması. böylece konuları unutmamış oluyorsun. bilgi sarmal ile 345'in farkı bana kalırsa: 345'in içinde daha çok test olması, 345'in testlerinin baya temelden başlaması (bilgi sarmalda temel düzeyde 4-5 soru varken 345'de 2 test kolay seviye sorular oluyor) bilgi sarmalın araya serpiştirilmiş zor sorularının olması, 345'in sondaki testlerinde daha zor soruların olması. ben ikisini de kullanıyorum, buna göre sen kararını verirsin. en son seviye olarak da tabii ki orjinal ve 3D bence en idallerinden bana göre. iyi çalışmalar