NisaNur eveeettt tyt mat turkçe ve tyt bıyoljı bıttı tyt tarıh TBMM nın acılısındayım ve dıger derslerde sıfır noktasında sayılırım ve 9,10,11 i de bos gecirdım 9 ayda başarı seruvenımı her gun yazıcam 🙂
NisaNur 11 eylul 8,5 saat toplam sure soru sayısı 120 cografya konularını full bıtırıyorum ıkı uc gunde o yuzden soru sayım daha az olucak su uc dort gun
NisaNur 1 saat cografya tekrar 3 saat tarıh konu anlatımı 4-4.30 saat tarıh soru cozumu toplam 8-8.30 saat calışma toplam 546 soru TYT tarıh bıttı ✔✅
Admin NisaNur sınava hayli zaman varken, geç saatlere kadar çalışıyor olman takdir edilesi bir durum. Umarım herşey gönlünce olur. Başaracağına inanıyorum.
NisaNur sabah deneme cogyafya konu calısması bır deneme daha (ama paragraf sorularını defalarca okumaya basladıgım ıcın yarım bıraktım ) soru sayısı 150 cıvarı toplam sure 7-8 saat not: bugun grup calısması yaptıgım ıcın net sure ve soru sayısı tutamadım daha cok klasık soru cozduk ezber yapmak ıcın ama soru bankası olmadıgı ıçın belkı 100 belkı 300 bılmıyorum ama cok yorulduguma gore bişeyler ogrendım 🙂)
NisaNur 14 eylul ( ortaogretım kpss ye (kendımı denemek sınav stresını yonetmek için )giecegımden dolayı genel bır tekrar yaptım ) 15 Eylul sınav ve sonrası arkadaşlarla krıtık yapmayla vs gectı 16 Eylul ev işlerıyle ılgılendım 17Eylul aılemle vakıt gecırdım kısacası bu dort gun boş gectı 🙁
NisaNur bugunu de boş gecırdım dıyebılılırım rutınlerden geo10___problemler16__tytmat17__tytturkce12 toplam 2 saat 54 soru bılıyorum berbat ama mısafırlık vs yapamadım
NisaNur rutınler paragraf 54 problem 15 geometrı 30 tyt mat 23 tyt tarıh 14 tyt bıyolojı 10 tyt turkce 12 tyt fızık bılımıne gırış ✅ toplam 3.5 saat =>161 soru
NisaNur madde ve öz. konu ✅30 soru 2 saat ders adepte olamadım bir turlu saatlerdın masanın başındayım ama sonuca bak sınırlıyım kenmdıme
NisaNur RUTINLER : paragraf 54 problem 12 geo 16 tyt mat 20 tarıh 15 bıyolojı 10 turkçe 12 fizik hareket konusu 1/3 video toplam 173 soru toplam 4 saat
NisaNur mat+turkçe alan denemesi => 80 soru =>2saat 40 dk (analızle ) 2 saat fizik =>45 soru 1 saat rutın 54 soru 2 saat kımya =>119 toplam 7 saat 40 dk toplam 298 soru