• YKS genel
  • Koçluk önerebileceğiniz biryer varmı?

Merhabalar sayısal ilk 200k yapmak istiyorum şuanda 50-60 netlerdeyim aytye başladım tyt fen bitti matta hocayla birlikte ilerliyorum koçluk alıp kendimi düzene sokmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum tyt Türkçe içinde önerilere açığım 20-22 geliyor net (not:suriyeli değilim)

• derecekocum bunu yanıtladı.
  • derecekocum bunu beğendi.
  • Arxz58 Sayısal 200k için kendi başınıza da düzenli çalışsanız yapılabilir bir sıralama. AYT'ye başlamak için geç kalmamanız güzel olmuş. TYT Türkçe'de dil bilgisi konu eksiği varsa hemen kapatın, paragraf için de çıkmış ales sorularına bakmak ve yanlışları iyi analiz etmek yine iş görür. Arada bir makale okuması yapabilirsiniz. Süreyi iyi kullanmak hem Türkçe netlerini toparlar hem de artan sürenin tyt mata da faydası olur. 5 soru 5 dk vererek paragraf çözmeye başlasanız ve kademe kademe alıştıkça artırsanız 10, 15, 20 gibi paragrafta oldukça faydalı olabilir. AYT mat ve fiziğe erken başlamak da önemli, kimya ve biyolojinin aksine bu dersleri oturtmak daha fazla zaman istiyor. Spesifik noktalarda yardıma ihtiyacın olursa direkt sorabilirsin. Başarılar

bir ay sonra

2023te 60tyt 25 ayt ile 200kya girdim k3ndin duzenli calis yaparsin

5 gün sonra

Arxz58 Sayısal 200k için kendi başınıza da düzenli çalışsanız yapılabilir bir sıralama. AYT'ye başlamak için geç kalmamanız güzel olmuş. TYT Türkçe'de dil bilgisi konu eksiği varsa hemen kapatın, paragraf için de çıkmış ales sorularına bakmak ve yanlışları iyi analiz etmek yine iş görür. Arada bir makale okuması yapabilirsiniz. Süreyi iyi kullanmak hem Türkçe netlerini toparlar hem de artan sürenin tyt mata da faydası olur. 5 soru 5 dk vererek paragraf çözmeye başlasanız ve kademe kademe alıştıkça artırsanız 10, 15, 20 gibi paragrafta oldukça faydalı olabilir. AYT mat ve fiziğe erken başlamak da önemli, kimya ve biyolojinin aksine bu dersleri oturtmak daha fazla zaman istiyor. Spesifik noktalarda yardıma ihtiyacın olursa direkt sorabilirsin. Başarılar