TrytogetbetteR 27 Ocak pazartesi Çok uykum var hızlı hızlı yazıcam. -3D parafraf 2 föy 50 soru -3D TYT kimya 6 föy 42 soru -Palme yay tyt mat branş deneme40 (28 net) -Orjinal AYT mat parabol çıkmış sorular 45 -Ayt kimya denge 1. Bölüm aydın yay 80 Total süre 9.30 saat. Total soru 257 2024 ayt mat çıkmış sorulara baktım. BUNE YAW!? Bu kadar zor sormak zorunda mı kalmışlar yani. 3 4 tane kolay soru gördüm işlediklerimden o kadar. Denen o ki çok çalışacaksın kardeşim başka yolu yok sınavda herşeye hazırlıklı olmak lazım. Bugün için soru sayısı düştü baya.. Yarın erken kalkıp artırıcam 5 tane alarm kurmam lazım ama. İlk Palme denemem 28 net geldi açıkçası zor Bi denemeydi ama yinede düşük Bi net benim için. Daha iyisini yapmaya çalışacağım. Bu arada yeni bilgiler öğrendikçe diğerlerini unutmam çok olası artık kendime soru sayısını ve süreyi artıracağıma Söz veriyorum. 💫
TrytogetbetteR 29 Ocak çarşamba -3d paragraf bitti son 2 föy 50 -Moz akademi üçgenler 132 soru -Ayt kimya denge aydın + Bilgi sarmal 112 -Palme tyt mat denemesi 3. 40 soru (26 net) -Orjinal AYT trigonometri 75 soru Total sure10 saat. Total soru 407 Şöyle Bi karar aldım artık 400 sorudan aşağı çözmiycem Bi günde. Baktım rakiplerim kahveyi avuçluyor bende artık gece 12 den önce yatmama kararı aldım tşk. 👌
TrytogetbetteR Bugünün planı TYT fizik kuvvet enerji AYT fizik enerji Moya yay AYT Biyoloji sistemler tekrar + soru çözümü Özcan aykın (kral) Manyetizma Moz akademi sayılar çöz☠️ (işte bu zor) Ocak ayı bitti bu arada ama şu tyt olmuyor yaw senin ben taaa......
TrytogetbetteR 31 Ocak Cuma -Ayt Kimya denge esen yay 200 soru -Orjinal AYT trigonometri 70 -hız yay problem 40 soru Total sure 8.30 Total soru 310 soru Bugünün planı TYT denemesi, geo, ayt fizik 3 konu, ayt biyoloji
TrytogetbetteR 2 Subat Pazar 3 test cumlede anlam 30 345 tyt ayt fizik enerji hareket 206 Tyt sosyal denemesi + konu calisimi 40 Total sure 7 saat. Total soru 276 Son 3 gundur aktif degildim yeterli calisamadim cunku akrabalarimiz geldi tatilde kuzenlerimle falan vakit oldurdum maalesef. Okullar acildi daha disiplinli olucam artik. Calismalara tam gaz devam ✅️
TrytogetbetteR 3 Subat pazartesi _doga kimya si 32 _ayt denge asitbaz 214 _kati cisimler 40 Total sure : 6 saat. Total soru: 286 Bugun verimliydi tabi kimya acisindan. İlk kez yayına katildim. Calisma yayini yaklasik 8 saat suruyordu ama okula gittigim icin 5 saat durabildim 1 saat de okulda ders aralarinda calismistim onu saydim. 2. donem oldugu icin bugun okulda 10 kisiydik.kimse gelmiyor bu benim icin daha iyi cunku hem ders kaynamiyor kendi sorularimizi hocqya cozduruyoruz ve ozel ders gibi bildigin.okula gitmeye devam edicem bu arada bana disiplin katiyor. Neyse saat gec olmus ben kaçar..
TrytogetbetteR Az once yanima geldi bir ilham perisi🧚♀️ Kulagima yaklastı sesi sihirli Hayatimi degistirecek şeyler soyledi O seyler sabahlamam gerektigiydi Evet yoğun istek uzerine sabahlama karari aldim👏. 11. Sinifta devletteyken bir tek ayt tarih yazilisi icin sabhlamistim 2 saat uyumustum. Bugun 1 saat uyuyacam ve sabaha kadar calisicam. Bugun okulda 4 kisiydik yarin 3 kisi olucaz cunku sosyal dersler agirlikli 22 kisinin 18i gelmiyor cok iyi. Yani fizik mat falan olsaydi sabahlama ihtiyaci duymazdim cunku bu dersleri iyi dinlemem gerekiyor. Ama bu durum su anda gecerli degil. Bu zamana kadar 5 saat calistim simdi bi 1 saat kestirip basliyorum. (Bunu buraya yazmamin sebebi Söz uçar yazi kalir mantigi yapma sorumlulugum olsun diye.) 🙃
TrytogetbetteR 4 Şubat salı _paragraf papme yay 40 _ayt fizik kuvvet hareket 100 _açı yay türev 60 _ cumlenin ogeleri 40 _Ayt kimya asit bazlik 200 _ Orjinal trigo 35 Total sure:9 saatt. Total soru: 475
TrytogetbetteR 5 Şubat çarşamba ₺cümlede anlam 16 ₺tyt mat denemesi kafa dengi (30net) ₺tyt fen denemsi kafa dengesi (13net) ₺tyt geometri silindir 30 soru ₺TYT fizik 345 yay basınç 106 ₺AYT fizik hareket konu çalışım 50soru Total süre: 8.30 st. Total soru 262 Açıkçası verimli bugün çok da verimli değildi. Çok birşey katmadım kendime. Akşam 9 da başım çok ağrıdı çalışamadım. 1 saat uyuyun geçer dedim 3 saat uyumuşum en azından baş ağrım geçti çalışabildim 3 saat falan. Neyse ben gidiyor. 🤺
TrytogetbetteR 20 şubat persembe _2022 Msu denemsi = 85.50 net _Orjinal AYT mat geometri=120 soru _Tyt biyoloji 2 konu 100 _AYT fizik 345 yay enerji 80 _Ayt fizik 345 Atislar 95 soru TOTAL SURE : 10 saat. Total soru:515 soru 2 hafta boyunca buralarda degildim. Bu boşladigim anlamina gelmiyor calistim. Ama daha cok ayt de eksik oldugum konulara calistim bu yuzden gunde max 100 soru cozuyordum. Yazma geregi duymadim. Ama evet yazsaydim keske. Artik daha duzenli olurum..
TrytogetbetteR 1 Mart Orijinal Ayt mat trigonometri2 80 Orijinal Ayt geometri üçgen 100 Ayt kimya 70 Süre. 8 saat. Soru. 250 soru Zaman su gibi akıp gidiyor gerçekten. Bu arada msu l ye girdim 85 net gelmis. Türkçe beni mahvetti. Çoğu yanlisimin dil bilgisi olması..
TrytogetbetteR 2 Mart Pazar ( az önce buraya salı yazdım 🥴) Sınıf biyoloji ilk 7 unit mebk soru bankası. 418soru Çıkmış trigo soruları 30soru Süre. 8 saat.
TrytogetbetteR 3 Mart pzt -11. Sınıf biyoloji MEB sb 206 soru -11. Sınıf kimya MEB 200 soru Süre 9 saat Hızlı bir şekilde 11. Sınıfı bitirmeyi çalışıyorum. O yüzden günde bi iki ders çalıştım. Bence bütün odağını tek bi derse vermek daha mantıkli ve verimli.
TrytogetbetteR 4 Mart salı Testkolik integral ve türev foy 170soru Orijinal AYT mat integral 80 sr Süre 10 saat
TrytogetbetteR 5 Mart Çarşamba -345 Türkçe denemsi 40 -345 Ayt fizik itme ve momentum 100 -Moya yay Ayt fizik genel 50 Süre 7 saat. 345 yayınlarını cozemeyip yine de sevmem şaka mı. Bu arada başım çok agridigi için dünkü integral Savaşı'ndan sonra calisamadi çok. Önümüzde 4 günde 11. Sınıf kimya ve fiziği bitirmek istiyorum. Yanına tyt biyoloji caliscam çünkü neden olmasın.
dogu TrytogetbetteR cok güzel calısıyorsun umarım istediğin yer gelir cok özeniyorum sana asla pes etme ve bir şey sormak istiyorum mezunsan beraber çalışmak ister misin dicektim (:
TrytogetbetteR dogu yorumun için teşekkürler, öncelikle mezun değilim. (umarım olmam) Evde çalışacak irade bende hiçbir zaman olmadığı için okuldan sonra kütüphaneye gidiyorum. Beraber çalışmayı isterdim ama dediğim gibi evde çalışmıyorum çok. Ama istersen sende bi forum açıp gün içinde yaptıklarını yazabilirsin aramızda rekabet olsun. 😎
dogu TrytogetbetteR öncelikle biraz geç döndüm kusura bakma ben mezunum umarım mezuna kalmazsın diyim çok kötü degil aslında ama insan bikiyor disiplinli degilsen ozelikle... onun dışında böyle devam basss
TrytogetbetteR 9 Mart Pazar +3D tyt denemesi +Dil bilgisi ses olayları 100 +345 Ayt denemesi , analiz +Orijinal geometri tekrar 80 Total süre 8 saat. Soru.380