Ücretsiz YKS Koçluğu
dogu plan yaparken belli temellere bağlı kalmak gerekiyor. Öncelikle elinizin altında tüm konuların listesi olsun her dersten, eğer konu eksikleriniz varsa önce hedefimiz tüm konuları bitirmek. Her konu aynı sürede bitmez tabii özellikle sayısal konular daha çok vakit alacaktır ama ortalama olarak (içine konu dinleme, not tutma, soru çözüm videoları, test çözme dahil) 1 konuyu 1 haftada bitirebilirsiniz. Plan yaparken haftalık yapmak daha mantıklı olabilir, günlük yapıp da o gün bir aksilik olduğunda bitiremezseniz ertesi günü de bozabilir ve genelde hepten çalışmayı bırakmakla sonuçlanıyor bu tarz hayal kırıklıkları. Onun yerine haftalık planlar yaparak bir gün kötü geçtiğinde diğer günler telafi ederek hafta bittiğinde planı da başarıyla bitirmiş olabilirsiniz. İçinize sinmeme konusu çok öznel bir yorum, neden sinmiyor ona bakmak lazım ve verilerle konuşmak lazım her zaman. Siz eksiklerinize uygun bir program yaptığınız sürece, ve çalışıp bitirdikçe ilerleme katediyorsanız zaten doğru bir iş yaptığınızı hissedecekseniz o gelişimi göreceksiniz. Başaramama korkusu zaman zaman gelebilir bunu düşünmeyen yoktur ama bu sizin sadece özgüveninizi kırıp konfor alanında boş yere kaygılanmanızı sağlar. Bunu çözmenin yolu kalkıp çalışıp küçük küçük de olsa ilerleyerek hedefe her adımda daha çok yaklaştığınızı görmek ve başaracağınıza dair bu şekilde bir inanç aşılamaktır. İyi çalışmalar ve başarılar dilerim
Merhaba Tyt temelim zayıf yarından itibaren aytye başlayacağım hedefim çok yüksek değil ama sıfırdan başlayıp mühendislik vs kazanabilir miyim bunun için matematiği nasıl yürütmem lazım program çıkaramıyorum kendime. Ayt sayısala ağırlık vereceğim eşit ağırlık derslerine çalışmayacağım ama matematiği fullemek istiyorum matematiği fullersem belki hukuktan yana da yüzüm gülerse diye ufak bir umudum var kafam karışık yetişir mi başarabilir miyim ders çalışma programım nasıl olmalı bilmiyorum moralim bozuk
derecekocum Hocam merhabalar Word veya excelden bana program yazabilme şansınız var mı? acaba ben kendim düzgün şablon bulamadım ve olusturamiyorum da
Merhaba hocam ben mezun senemdeyim ve kırık obp ile hazırlanıyorum ve bazen yapamayacak gibi hissediyorum bırakmak istiyorum ama başarmak da istiyorum.benim tek sorunum aslında matematik matematik yapabilsem her şey olacak ama matematik dersinde tıkanıp kalıyorum bana bi program ya da bi öneride bulunabilir misiniz.
derecekocum tavsiyeleriniz için çook teşekkür ederim
derecekocum
Henüz çalışmaya hiç başlamadım nasıl bir program uygulayacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olabilir misiniz
hocam ben 11. sınıfım ve TYT AYT birlikte götürüyorum ama TYT matematiği çok seviyorum ve ona ağrılık veriyorum AYT Fenim çok kötü AYT TYT Mat çalışırken zevk alıyorum ama diğerlerini napacağım hocam bu 15 taitilde bitirebilir miyim sizce tavsiye verir misiniz
Shrsude Bende seninle aynı durumdayım
Beyzaamanurolan YouTube tan bilgin gurek tyt ayt bitirme kamp programlarını uygula hızlı bir şekilde mesela tyt kampını adamin uc güne verdiklerini 2 gunde bitir mat 12 konu + çarpılarak ayırma fonk bitince ayt mata basla ama tyt devam et tyt hiç bir zaman bitmez bunuda unutma konuların bitmeye yakin ayt kampını uygularsin tyt bitince brans denemesi yaparsin sınava 1 ay kala hersey biter sonrası ful seri deneme ve nokta atışı dediğimiz sürekli yanlış yaptigin konulara bakarsin
Hayırlı Günler Öncelikle Bu hizmet İçin Çok Teşekkür Ediyorum Şöyle ben Bu seni mezunum Sayısalcıyım
Son beş ay kaldı malum sınava ben Sayısalda 100-50K Hedefliyorum Sizce yetişir mi? Son 5 Ay Bilemiyorum ne yapacağım
Ayrıca şu sürecin size planlayacağımı programlayacağım ne yapacağım bilmiyorum sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli
Shrsude hedef konusunda da bir karmaşanız var gibi görünüyor o tutarsa belki ona da yönelebilirim ama şuan ne yapmalıyım bilmiyorum vs demişsiniz. Öncelikle hedefi netleştirmek lazım sayısaldan ilerleyeceksek çalışmalar ona göre değişecek çünkü, eğer temeliniz yoksa konuları hoca eşliğinde kamp kitaplarıyla götürmek en iyisi olabilir. Sonra başka kaynaklara geçersiniz. Matematikte Mert Hoca ve Eyüp B., Fizikte Özcan Aykın, Kimyada Benim Hocam ve biyoloji için Dr. Biyolojinin kampları çok iyi. Zaten o videoları ve verdikleri ödevleri günü gününe takip etseniz program kendiliğinden oluşmuş olacak. Sevgiler
tahsnnk mail adresinizi bırakırsanız koçlukta kullandığımız e-tabloları ücretsiz gönderebilirim. Hazır şablonlar ve konu listeleri olduğu için rahatça kullanabilirsiniz.
Ayeelik eğer matematik yüzünden bırakmak istiyorsanız yanlış bir karar olur halledilebilir bir ders. Temelden başlayın, Rehber mat + Mert Hoca kanallarını takip ederseniz sırasıyla temeliniz oturur. Daha sonra bol soru bankası ve branş denemesi bakmalısınız. Eyüp B gibi kanallardan soru çözüm videoları da iş görür, bir başlayın gerisi gelir. Ama ben yapamıyorum edemiyorum çok zor diye bırakma isteği geliyorsa onun çözümü yok, dost acı söyler ama sizin yerinize pes etmeyen tekrar tekrar deneyen biri gelir ve sizden daha dirençli istikrarlı olduğu için sizin hedeflediğiniz sıralamaya yerleşir. Ekmek köfte hesabı, çok çalışmak gerekiyor iyi hedefler için. Sevgiler
Beyzaamanurolan Yeni başlarken kamplarla ilerlemek mantıklı olabilir özellikle konu eksiğiniz de varsa, daha çok detay verirseniz daha spesifik önerilerde bulunabilirim
BEDOLARAGELDK Öncelikle acele etme 15 tatile sığdıracağım diye, zaten sayısalcı olarak matematiği seviyorsan sağlamsa gerisi gelir. Fen derslerini 11 konularını 11de halletmeye çalış hem yazılılar için hem de temel oluşması açısından. Sözel konuları unutucaksın normal ama aşinalık kalması bile faydalı olur 12 için. Yazın hem TYT eksikleri hem de AYT konularını çalışmak için yeterli vaktin olacak şuanlık 11i 11de halletmeye odaklan ve fen derslerine de vakit ayır sadece mat çalışarak ilerlertirsen fen geride kalır. Sevgiler
Erensafak Yetişir mi sorusuna tam net cevap vermek için şuan ne durumda kaç netlerde olduğunuzu da bilmek lazım ama bu çok öznel bir soru. Eksiğiniz çoksa bile kalan zamanda ekstra efor harcayarak daha uzun saatler çalışarak yine yetiştirebilirsiniz. Önemli olan nasıl ilerleyeceğinizi planınızı vs net ve doğru olarak yapmak ve eksiksiz uygulamak. Zaman az yetişmez diye düşünmeyin, her ders için o branşın kaliteli hocalarını dinleyin söylediklerini uygulamaya çalışın. Konuları da bitirdikten sonra pekişmesi için soru bankası + deneme ihmal etmeyin. iyi çalışmalar sevgiler
- Düzenlendi
hizmetiniz için teşekkürler
derecekocum Merhaba şu an ben 11 sınıfım ve anestezi okumak istiyorum ankarada. Sağlık meslek lisesi öğrencisiyim fizik kimya biyolojı matamatik dersleri işlenmiyo nasıl çalışıp ilerlemeliyım
Merhaba ben YDT'yi full yapıyorum am TYT hiç yapamıyorum bu konu hakkında ne yapa bilirim