Kesinlikle geç kalmadın! Unutma, başarı sadece yıllarca çalışmakla değil, kararlı ve disiplinli bir şekilde doğru yöntemlerle ilerlemekle elde edilir. Önünde yaklaşık olarak 3,5 ay var ve bu süreyi verimli kullanarak muazzam bir ilerleme kaydedebilirsin. Şu an karamsarlığa kapılmak yerine, elindeki zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye odaklanmalısın. Şimdi başlarsan, her geçen gün rakiplerinden bir adım öne çıkacak ve sınav günü kendine teşekkür edeceksin. Büyük hedefler, büyük inanç ve çabayla gerçekleşir. Sen bu yolda yürümeye karar verdiğin anda, başarı da sana doğru gelmeye başlar.
Şu an zor gibi görünebilir ama unutma, birçok öğrenci son 3-4 ayda düzenli ve bilinçli çalışarak hayal ettikleri netlere ulaştı. Senin de bunu yapmaman için hiçbir sebep yok. Eksiklerini fark edip onları kapatmaya odaklandığında ve her gün istikrarlı bir şekilde ilerlediğinde, netlerinde gözle görülür bir artış olacak. Zihnine şu düşünceyi kazı: "Ben bunu yapabilirim!" Başarmış insanların tek farkı, vazgeçmemeleridir. (Burası çok önemli. Örneğin ben zekaya inanmıyorum, çok çalışmaya inanıyorum. Çok çalışan, bir gün ister istemez başarılı oluyor.) Sen de pes etmez, her gün planlı bir şekilde çalışırsan belki de hedefin olan 80-90 net senin için çok ulaşılabilir olacak.
Düşünsene, sınav günü geldiğinde pişman olmak mı istersin, yoksa "İyi ki sonuna kadar mücadele ettim!" diyerek sınav salonuna gururla girmek mi? Bugün attığın her adım, o gün seni daha özgüvenli, daha güçlü yapacak. Önemli olan, zamanın az olup olmaması değil, senin o zamanı nasıl değerlendirdiğin. Her gün sadece biraz daha iyi olmaya çalış ve vazgeçmeden devam et. Çünkü unutma, bu sınav sadece bir test değil, aynı zamanda azminin ve kararlılığının bir kanıtı olacak! 🚀🔥