Aklıma 11'deki Kimya hocam geldi, süslenip püslenerek gelirdi, marka falan giyer, erkeklere ve süslü kızlara bol keseden puan dağıtırdı, sokak arası özel butik okul olmamız dışında sıkıntı yok. Sınav çıkışı o zaman 25 gibi puan almıştım, hoca da 18 hesaplamıştı. Demiştim puanım 25, bana ne vermem, verirsem sözlüne düşük verir seni bırakırım sınıfta, geçirmem Kimya'dan, ayağıma kapanana kadar demişti. Tamam demiştim. Geçirmedi. Sen kimsin ben ayağına kapanayım? Bir çocuk vardı o da 15 gibi puan almıştı. Gitti yükseltti ve sözlüsüne yüksek verdi. O dönem o çocuğun adli sicil kaydı kabarıktı, okumayacaktı. Ama erkekti ne yapalım. Bir de butik okuldayız lan 😃 sınıfta düşük sözlü + düşük not ne? Sen benim paramla bana mı ego kasıyorsun? Hadi hepsini anladım ulan paramla bana hava atma, ne yapacaksan sus çekil köşende yap. 17 yaşında bir erkeğin 35 yaşında sana nasıl bir faydası olabilir? Okumayacak adamın obp'sini şişirdi. Allah'ım sen mevzuyu biliyorsun.
Ahhhh bir de o dönem bir erkek çocuğu daha vardı, çocuğun geçmiş hayatını bilirim. Ulan ona diyordu ki 'seneye en iyi sınıfta olursunuz şu kızla' ben hepsinden üstte başladım bu sene, çocuğun genel hedefi 65 tyt zaten. Öve öve bitiremiyordu. Bana da 'senden bir şey olmaz' gibisinden konuşuyordu. Allah'ım sen biliyorsun mevuyu.
Basıyoruz #uykuyok