Arkadaşlar selam, ben Galatasaray Üniversitesi Matematik Bölümünden Efe.
Bu başlık altından sizlere bölümümüz hakkında detaylı bir içerik hazırlamayı düşündük.
Ben üniversiteye giriş sınavından sonra tercih döneminde ODTÜ-Galatasaray-Bilkent Üniversitelerinin mezunlarına bölümleri ile alakalı bir soru sordum. Onlardan gelen dönütler neticesinde Galatasaray Üniversitesi Matematik Bölümü'nü ilk sıraya almaya karar verdim. Şimdi Galatasaray Üniversitesi Bölümünden Mezun olmuş kişilere sorduğum soruyu ve aldığım cevapları aşağıya ekliyorum. Ek olarak şuan lisans eğitimlerine devam eden arkadaşlarım da bu başlık içerisine kendi görüşlerini ekleyecek.
SORU: Merhabalar, Ben Efe Bakay. Bu yıl Galatasaray Üniversitesi '' Matematik '' Lisans eğitimine başlamayı düşünüyorum. Bu bölümden mezun olduğunuz için mesaj atmak istedim . Buradaki lisans eğitiminden memnun kaldınız mı acaba ? Yeni başlayacak birine tavsiyeleriniz nelerdir ? Teşekkür ederim : )
Yazının devamını görüntülemek için tıklayınız: https://www.unirotam.com/galatasaray-universitesi-matematik-bolumu-hakkinda/