Selam alem, burayı yeni keşfettiğimden mütevellit hatam olur ise af buyurun.

Challenge yapmak istiyorum kendime, burayı da günlük gibi kullanmak istemekteyim.

%40'lık bir temelim mevcut.
Tyt 65, ayt 10 net bandı bir gariban sayısal öğrencisiyim. 90 günde potansiyelimi keşfedeceğim. Temelimi yok sayarım ben. 35 netim zaten türkçeden.

23.03.25'i başlangıç olarak seçtim, hayırlısı inşALLAH. Olur da başarırsam inşallah birilerine örnek olunur.

Hedef açıkçası 25K GSÜ matematik, sınırları bayağı zorlayacağım. Patlatacağız İNŞALLAH.

Sizle de stres atarız, fikriniz falan varsa buyurun hocam. Eleştirel yorumlara nein.

• dogu bunu yanıtladı.

Şimdi, yaklaşık 1 saat önce Apotemi Momentum Tyt denemesinden çıktım.

Türkçe 39
    Sosyal 14
    Matematik 13
    Fen 16 işaretledim,

Toplam: 82 işaretlemişim.

50-60 bandı bekliyorum. Daha düşükte gelebilir, şimdi eve geçtim çalışmaya başlayacağım. FULL Ayt kasacağım.

Ayt Kimya - KİMYASAL TEPKİMELERDE DENGE yaklaşık bi' 2 saat yemiştir.

Konu eksiğim bayağı fazla olduğundan dolayı, 0 soru çözüm. Bu gün konu anlatımla kapadım günü. Yarın konu anlatım + soru olarak alacağım.

Ayt Fizik - DALGA MEKANİĞİ (Doppler Olayına kadar anca aldı zihin) buradan da yaklaşık bi' 1.5-2 saat yemiştir kanaatindeyim.

Ayt Matematik - TÜREV, Giriş yaptım, Dalga ve de Denge beynimi kavurduğundan mütevellit ilerlemedim, anlamadan dinlesem kaç yazar, kalem oynatamadığım süreçte. 45 dakikalık bir çerez oldu açıkçası.

Tyt Türkçe - Yarın okul sınavından kaynaklı bi' 30 dakikalık periyodik yükleme attım.

Ortalama bi' 5-6 saatlik %70'lik verim olan bir gündü, Dalgayı sözel saydığımdan kaynaklı. Soru çözüm ağırlıklı gitmeliyim, konuları hızlıca oturtup soru bankası temizlemek bu dönemdeki en büyük vazifem.

Hızla bi' haftalık temizlemem gereken konu listesi çıkartıp, kitapları toparlayıp duş + yatış vereceğim. Sabahları erken kalkış büyük verim verecek düşüncesine sahibim. Belki yatmadan birkaç video gözetir kafaya mola verdirtirim.

16.15 eve geldik şimdi,

Hedefte Türevi temizlemek var en büyük öncelik, ardından DENGEyi yarılayacağım. Vakit kalırsa da eğer Dalgada son 2 kısım kaldı konu anlatım onu bitirmek var hedefte.

Profile kendimi koydum, böylelikle bi' ihtimal özgüven basar.

AYT MATEMATİK : 2 Saat Türev - Parametrik Türev dahil bitirmiş vaziyetteyim.

AYT KİMYA : Organik - ortalama 1 saat, Alkanlarda adlandırma bitti. Çarşamba sınav kaynaklı, kafadan çıkmış, DENGE'ye ufak bir space verdik.

AYT FİZİK : Dalga Mekaniği bitti.

Toplam süre: 3.5 saat denilebilir.

90gundepotansiyel hemen hemen aynı hedefteymişiz aslında bende hacettepe eczacılık istiyorum 30k falan lazım obp de düşük yani biraz daha yüksek yapmam gerek falan net durumlarımızda aynı gibi umarım ikimizde istediğimiz bölümü universiteyi kazanırız çabalamayı asla bırakmaaa

Dün dışarıda bir takım problemler yaşadığımdan kaynaklı, pek verimsiz.

25.03.25
      45 dakika Organik + 1 saat Kimya Sınav Çalışması.

Geçen günlerde sadece yazılı çalışması yaptığımdan mütevellit buralara uğramadım çok,

Bundan böyle tam gaz devam. Bu hafta kastık kastık.

29.03.25

AYT KİMYA : Denge - 3 saat.
      Yarınla bu Üniteyi bitirmiş ve full soru bankasından temizlemiş olacağım.

AYT MATEMATİK : Türev - 2 saat.
      Yarın kalan konuyu temizler soru bankasından da Pazartesi temizlerim diye planlıyorum.

Toplam süre: 5 saat.

30.03.25 Çizelge :

TYT BİYOLOJİ : Hücre Organel Mad. Geçişleri + Canlıların Sınıf. Konu + Soru bankası,

TYT FİZİK : Hareket Kuvvet Konu + Soru bankası

TYT MAT: Üslü Sayılar SB. + 60 DK Problem.

GEOMETRİ: 345 Açılar T.

AYT KİMYA : Denge konu + SB.

AYT MATEMATİK: Türev.

Cenaze işleri vesaire çıkmazsa bakalım.

31.03.25

Denge - 50 S.
        Türev - 30 S.
        Geometri Açılar - 33 S.
        AYT BİYOLOJİ - Canlılarda Enerji Dönüşümleri

Toplam : 5 Saat.

1.04.25

Türev
        Nokta Analitiği
        Doğru Analitiği
        Canlılarda enerji dönüşümleri

Süre : 5 Saat.

İleride ben ya da başka birine ek not : Matematikten önce sıkı Analitik temeli şart.