- Düzenlendi
Sizce Raunt mu? Doping Hafıza mı? Hep birlikte ankete oy verelim ve nedenini yorum kısmında belirtelim.
Sizce Raunt mu? Doping Hafıza mı? Hep birlikte ankete oy verelim ve nedenini yorum kısmında belirtelim.
TRcowboy ben raunt dedim açıkçası doping hafızayı kullanmadım raunt kullanıyorum şuan bana kalırsa ikisine de gerek yok reklamlara aldırma YouTube de çok daha iyi kanallar var para vermene gerek yok. Ama illa alıcam diyorsanız rauntu öneririm ikisi arasından. doping hafıza fazla üstten ve hafif anlatıyor gibime geldi rauntta biraz daha ciddi bir ortam var kitapları da var ayrıca oldukça işe yarar kitaplar ayni zaman da her konu İçin anlatım notları da bulunuyor sınav zamanı onları çıkartıp çalışabilirsin ama videolar İçin aynı şeyi diyemeyeceğim sayısal alan da oldukça geri bence sadece test ve kitapları güzel dediğim gibi çok gerekli değil YouTube ve Google da ücretsiz çok güzel kaynaklar var bu ikisinden sadece çok basit şeyler öğrenebilirsin ve sınavda işine yaramaz ama YouTube da bir çok video var oradan izleyip raunt veya doping hafızaya vereceğin parayı test ve konu anlatım kitaplarına verirsen çok daha faydalı ve yararlı olur tabi senin kararın benim okulum tüm öğrencilere raunt aldırdığı İçin mecbur bende aldım ama tabi senin kararın başarılarr
2022ykstayfa detaylı yorumun için teşekkürler bu konu hakkında çok fazla soru geldiği için anket yapma gereği duydum. Raunt ve doping hafıza arasında kalan öğrenciler umarım bu konu altındaki yorumlar sayesinde kendileri için en doğru seçimi yapabilirler...
Kesinlikle doping hafıza. Reklamları kötü olabilir fakat özellikle edebiyat tarih reflekslerle matematik ve geometrisi çok güzel. Örneğin geometride 30 - 60 - 90 üçgenini anlatıyor 5 dakikada , ardından hemen 5 tane soru çözdürüyor sana. Tyt - ayt matematiktete aynı şekilde konu ardından bol soru çözdüğün için aklında illahaki kalıyor. Edebiyattada kodlamaları çok güzel hikayeleştirilmiş şekilde. Bende almadan önce reklamlarından görüp diyordum saçma sapan reklamları var her seferinde önüme çıkıyor bu ne ya diye ama şu anda iyiki almışım diyorum. Fakat bazı arkadaşlarında dediği gibi illahaki para vermenize gerek yok. Youtube de de çok güzel anlatan hocalar var. Ben de şahsen coğrafyayı dopingden değil bayram meralden dinliyorum ve daha kolay aklımda kalıyor.
Herkese başarılar.
Para ile raunt kesinlikle alınmaz. Aynısı zaten akademik destekte ücretsiz olarak bulunuyor. Geçen yıl 11.sınıftayken oradan birkaç video izlemiştim açıkçası pek sevmedim. Bu yıl Doping Hafıza'nın ayt eşit ağırlık paketini aldım. Tüm derslerden gayet memnunum. Kısa sürede uzun yol katediliyor. Soru çeşitliliği bakımından da baya fazla uygulamada. Özellikle sözel derslerin videolarına bayılıyorum. Dersler çok verimli ve akıcı geçiyor. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Eğer ücretli bir şekilde bu 2sinden birini alacağım diyorsanız kesinlikle Doping Hafıza ama ücretsiz diyorsanız akademik desteğide(raunt) önermem gidin Youtube'dan çalışın daha iyi. Arkadaşım Raunt aldı şu anda kullanmıyor eminim ki pişmandır da. Hatta birkaç telegram grubunda gördüm birisi Raunt almış ama çok pişmanım aileme de söyleyemiyorum tarzında bir mesaj atmıştı.
Hiçbirini kullanmadım, kullanmayı da düşünmüyorum. Tavsiye de etmiyorum.
Ikisi de reklamlar sayesinde oldukça göz önündeler. Fakat bence elimizde Youtube gibi sınırsız bir kaynak varken doping hafıza ya da raunt gibi ücretli uygulamalara gerek yok. Buna bütçe ayirabilirim, netlerim çok kötü diyorsanız görsel hafıza teknikleriyle birkaç artı net kazanmak için Doping Hafızayı tercih edebilirsiniz. Ama dediğim gibi Youtube'da gönüllü ve kaliteli olarak ders anlatan/soru çözen/farklı tekniklerle öğrenme sağlayan kanallar ve Google'da yüzlerce kaynak bulabilirsiniz.
Ben rauntun olduğunu düşünüyorum. Hatta sadece doping değil bir çok yayından daha faydalı buluyorum uzun süredir kullanıyorum ve fiyat açısından dopinge göre daha uygun ayrıca vaat edilenlerde daha mantıklı. Seçim yapmak gerekirse rauntu tercih ederim.
Benimde kararsız olduğum zamanlar oldu almadan önce ama inan bana en mantıklısı raunt oldu kullanışlı bir yapısı var soruları yeni nesil ve kaliteli sorular eğer bir tercih yapacaksan bu tercih rauntten yana olmalı fiyatıda dopinge göre daha uygun olduğunu düşünüyorum.
Ben de bu soru arasında kalıp arkadaşlarıma danışmıştım. İkisini de kullanan var ama raunt'u kullananlar daha memnun olduğu için ben Raunt'a başlamıştım. Gerçekten de mükemmeldi
rauntun kullanımı ve ara yüzü bence daha iyi konu takip etme ve kendi seviyeni tespit açısından da dopingin üstünde ayrıca içerdiği sınav ve denemler sınavın oldukça bnezeri tercihim raunt dan yana olurdu sorarsan
benim tercihim raunttan yana. gerek gönderdikleri yayınların, gerekse konu anlatımlarının kalitesi bakımından doping rauntla yarışamaz diye düşünüyorum.
kesinlikle raunt. denemelerin daha iyi olması yanında kullanım daha kolay ve arayüz daha güzel bence tartışmaya açık bir konu değil bu. kesinlikle raunt
Etrafımda doping hafıza kullananlar da var ben raunt kullanıyorum denemlerde hepsi benden iyiydi en başta ama rauntu aldığımdan beri işler değişti bana nasıl yaptığımı soruyorlar şu ana kadar benim için her şey süper
çevremdeki arkadaşlarımdan hem doping hem raunt kullananlar var. bende seçim yapıp doping hafıza aldım ve iyi ki aldım diyorum valla raunttaki eğitim videoları sanırım ebada olan hocalar, ama dopingde hocalar hem farklı ve anlatış şekli yapay zekası falan kullanıp da anlatıyor ondan alacaklar varsa kesinlikle doping alsınlar. örnek videolarını inceleyip öyle alın bende öyle almıştım
ben doping hafıza aldım hem yorumları iyiydi baya da memnum
youtubeda biraz araştırma sonrasında kararımı doping hafızadan yana kullandım. Öğrenci yorumları baya iyi, ben pişman olacağınızı düşünmüyorum bence doping hafıza.
doping hafıza tek kelime ile mükemmel, sistemlerinde yapay zekadan diğer şeylere hey şey var. başka bir şey ile kıyaslanmamalı.